Mitfanoe
Om mitfanoe.dk

Torben 3 web

 Mit navn er Torben Garmer og jeg har udgivet hjemmesiden: "Guide til Fanø's historie". Sitet er tænkt som et digitalt bibliotek for fakta og beretninger omkring Fanøs historie, både dækkende begivenheder på øen og informationer omkring søfarten.

 Mit udgangspunkt er Fanøs historiker, N. M. Kromann's "Fanø Historie" i 3 bind og ovenpå disse beretninger påfyldes informationer, der rækker op i nutiden, og illustrationer fra mange forskellige kilder, men hovedsageligt fra de to Sognearkiver på Fanø, i Nordby og Sønderho.

 Yderligere oplysninger er hentet i litteraturen, øvrige arkiver, aviser og fra internettet.I forsøget på at finde så mange kilder som muligt, vil jeg gerne takke alle, der med interesse og engagement har bidraget med oplysninger.

 Menuen er et godt udgangspunkt for at navigere rundt på hjemmesiden. For hver artikelserie findes der en specifik oversigt over artikler. Du kan også anvende søgefunktionen.

  I 2012 fik hjemmesiden et nyt design samt mange nye funktioner, som jeg håber vil falde i læsernes smag. Det skulle nu være lettere at navigere rundt på sitet.

 I marts 2013 indledtes et samarbejde med Fanø Skibsfarts- og Dragtsamling ved Aage Krog Jensen om deling af oplysninger angående sejlskibe og personer beskæftiget i sejlskibene på Fanø. Samtidig begyndte Aage Krog Jensen som medarbejder ved hjemmesiden, især ved opdatering af artikler vedrørende Fanø i sejlskibstiden.


 Torben Garmer testamenterede ved sin alt for tidlige død i juli 2013 hjemmesiden til Nordby Sognearkiv. Nordby Sognearkiv vil fortsætte udbygningen af hjemmesiden med Aage Krog Jensen som webmaster.

Relaterede artikler

Gå til top

End Of Slide Box

Related Articles